#20 REVIEW: Beza coffee hand grinder Timemore Chestnut C2 dengan grinder murah biasa

CoffeeFools Default

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua.
Soalan yg aku selalu dapat bila mengopi dengan kawan2, berapa harga grinder tu……. eh mahalnye? kan ade yg murah2 kat shopee?
ye. aku dah try dah yg murah. aku upgrade ade sebab. ha ni lah sebab dia. hahahaha

kalau korang nak beli grinder Timemore Chestnut C2 ni bleh click link shopee kt bwh ni :

https://shp.ee/jtmb3qd

kalau nak beli grinder ceramic burr ni pulak kat link ni:

https://shp.ee/cc3h9p5

terpulang kat korang. dlm video ni hanya pendapat peribadi aku je.
enjoy!

======================================
Hi semua!
Saya Khairi dari channel Heri Kari.
terima kasih kerana sudi singgah dan menonton video saya.
kepada yang belum subscribe, silalah subscribe channel sy.
Yang dah subscribe tu aku ucapkan terima kasih banyak2.

setup yang saya guna dalam video kalini:

camera iphone 11 pro max : https://shp.ee/p3phcmz
microphone 1. BOYA BY-M1 Lavelier mic : https://shp.ee/6c9puwz
microphone 2. BOYA BY-MM1 Mini Cardioid Condenser Microphone : https://shp.ee/aymxhgh
Tripod Ulanzi MT-11 Multi-functional Flexible Octopus : https://shp.ee/i6c3r4z
Ulanzi Screw Mount Height Adjustable Smartphone Holder : https://shp.ee/kfkmap5
Softbox studio light : https://shp.ee/96hbcdd
Background RGB LED light : https://shp.ee/4hu2spm
Camera table stand : https://shp.ee/tgw6buv

Boleh singgah kat shopee shop saya kalau nak beli coffee bean dan perkakas2 coffee
https://shp.ee/arhrrkf

sebarang pertanyaan boleh pm sy di social media di bawah:
FB : https://www.facebook.com/herikari
IG : https://www.instagram.com/heri.kari/

You May Also Like

About the Author: